Behandlingsansvarlig

Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger MC Profil AS samler inn når du besøk på våre nettsider, og hvordan vi behandler disse. Ved å besøke vårt nettsted bekrefter du å ha lest, forstått, og samtykker til innholdet i denne erklæringen.

Hvilke opplysninger behandles?

MC Profil

Sender du oss en e-post vil innholdet i denne bli lager lokalt og på vår mailserver hos Altidata AS.

Server

Bestiller du varer hos oss registreres navn, adresse, e-post og telefonnummer. Disse dataene registreres i vår nettbutikk som benytter WordPress WooCommerse som platform. Nettsiden hostes gjennom CC BERLI Kommunikasjon og ligger på server hos Cloadways.

Betaling

Ved digital betaling registreres kortopplysningene hos Bambora.

Analyse

Google Analytics benyttes for å analysere data fra trafikken på nettstedet. Det lagres ingen persondata i systemet.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som analyse og markedsføring. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser og markedsføring av websiden.
Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil funksjoner på mcprofil.no kunne slutte å fungere.

Dine rettigheter

Alle personer som spør har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger. Hvis MC Profil behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i egne opplysninger. Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller det ikke er adgang til å behandle dem, kan du også be MC Profil rette opplysningene. Se kontaktopplysninger innledningsvis i erklæringen.

Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for det tiltenkte formålet. Vi sletter personopplysninger når en bruker gir beskjed om at han/hun ikke lenger ønsker å benytte tjenesten. For eksempel vil din e-post adresse som benyttes til utsending av nyhetsbrev slettes når du sier opp abonnementet.

Samtykke, lovvalg og verneting

Denne Personvernerklæringen gjelder for alle brukere av vår nettsider. Vi krever at brukere aksepterer å overholde erklæringen som en del av vår relasjon. Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne Personvernerklæringen, herunder overføres til databehandlere og tredjeparter som beskrevet i erklæringen.

Endring i erklæringen

MC Profil forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen så vel som eksisterende informasjon oppbevart av MC Profil.

Siste revidering: 04.01.2021

Kontaktinformasjon

Mc Profil A/S, Arendalsvn. 1673, 4735 Evje

Telefon 90780558
E-post: post@mcprofil.no